K ukládání nastavení a správnému fungování využíváme soubory cookies. Používáním webu s jejich používáním souhlasíte.

Luxusní vylepšení interiéru

Tipy pro luxusní vylepšení interiéru bytu za pár korun

I když se budete snažit sebevíce, jednou přijde den, kdy se vám začnou zdát vaše zdi špinavé, barva vybledlá a najednou už přestanete mít porozumění pro nějakou tu šmouhu či skvrnu. Čím víc se na tuto myšlenku upnete, tím více vás nevzhledné zdi budou rozčilovat a vaše mužnější polovička začne být víc a víc nervózní a hlavně zaneprázdněná. Ovšem nezoufejte! Ne vždy musíte hned brát do rukou barvu a váleček. Vyzkoušejte něco nového!

 

Samolepky na zeď jako supermoderní tapety

Pokud se vám do malování nechce a zároveň už chvíli pokukujete po revolučních samolepkách na zeď, právě nastal pravý čas je vyzkoušet. V podstatě vůbec nejste omezeni barvou, velikostí ani motivy, vyberete si zcela jistě tu pravou nálepku do každé vaší místnosti a celý byt tak může zářit novotou i originálním nápadem. Je jen na vás, zda vás nadchne retro styl, nápadité 3D obrazce, dětské postavičky či elegantně konzervativní černobílé produkce. Nejtěžší je jen samotný výběr – aplikace je pak hračka. Stačí nalepit na určené místo – v tomto případě na nevzhledné místa na stěně a nejčastěji horkým vzduchem z fénu zafixovat. Hotovo - a byt je jako klícka.

 

Japonská posuvná stěna posune vaše bydlení za hranice všednosti

Udělejte si malý výlet do klidu a pohody a vylepšete si své bydlení vůní orientálního východního bydlení. Japonská posuvná stěna se nejčastěji používá do oken či jako předěl místnosti, je však také praktickým pomocníkem a nepřekonatelným designérem vašich zdí. Nejen, že si můžete pořídit hned několik druhů a variací a střídat je mezi sebou jak se vám zlíbí, a mít tak „vymalováno“ klidně dvakrát do měsíce, ale také skvěle izolují chlad a také tvoří proti hlukovou bariéru. A jejich instalace je hotová v mžiku, stačí u stropu ukotvit kolejničky a je hotovo!

 

Buďte kreativní a přiložte štětec k dílu

A vůbec nemyslíme malířský. Pokud máte v sobě kousek umělce – a věřte, že cit pro umění máme každý – pak stačí za pár korun koupit plátno a klidně ten nejlevnější rám a můžete se směle pustit do díla. Pokud si nejste až tak jistí, zda by výsledný efekt stál za to, pak máme ještě rychlejší a levnější tip. Stačí si vybrat efektní látku či závěs s potiskem a ten do rámu vypnout. Rám nemusí být ani klasických geometrických tvarů, záleží jen na vás. Výsledné dílo však zcela jistě bude stát za to.

Autor: Tým IR Publikováno: 02.02.2018

Kam dále?

<< Zpět na výpis článků
DOMŮ
TOPlist