K ukládání nastavení a správnému fungování využíváme soubory cookies. Používáním webu s jejich používáním souhlasíte.

Prodej bytu 4+1 - Praha 5 - Praha 5, Hlubočepy, Dreyerova, 88m2
Foto 1
nahrávám...

Prodej bytu 4+1 - Praha 5 - Praha 5, Hlubočepy, Dreyerova

Hledáte světlý a prostorný rodinný byt v oblíbené rezidenční lokalitě Prahy? Přesně takový je byt v Praze 5 – Hlubočepy, ulice Dreyerova. 
Tento pěkný prosluněný byt v osobním vlastnictví má dispozici 4+1 s rozlohou 88 m2, navíc lodžii o velikosti 3,5 m2 a sklep s dalšími 4 m2. Nachází se ve 2. NP panelového domu s výtahem. Byt prošel před několika lety nadstandardní rekonstrukcí. Nová elektřina. Na podlahách pokojů kvalitní plovoucí podlaha, v kuchyni a koupelnách luxusní dlažba. Kuchyně vybavená kuchyňskou linkou ve vysokém lesku zařízenou vestavěnými spotřebiči (varná deska, digestoř, elektrická pečící trouba, mikrovlnná trouba, lednice s mrazákem). Byt disponuje dvěma koupelnami. Interiérové dveře a zárubně ve velmi dobrém stavu. Bezpečnostní vstupní dveře. Topení a ohřev vody dálkově. Plastová eurookna opatřená žaluziemi. 
Dispozice: - tři samostatné neprůchozí pokoje 15 m2, 14 m2 a 11 m2 - obývací pokoj 20 m2
 - jídelna s kuchyňským koutem 14 m2
 - koupelna č. 1 s vanou, umyvadlem a místem pro pračku a sušičku
 - koupelna č. 2 se sprchovým koutem, umyvadlem a WC
 - předsíň - lodžie s jihozápadní orientací do klidné ulice
 - sklep Jednotka se prodává jako kompletně zařízená, tedy včetně veškerého vybavení. Orientace oken obývací části na jihozápad, okna ložnic do zeleného vnitrobloku na severovýchodní stranu. Energetická náročnost ve třídě D. Dům je ve velmi dobrém stavu. Při rekonstrukci v roce 2020 byla opravena fasáda, vyměněna okna, zrekonstruované balkóny, opravena střecha, stoupačky a revitalizovány společné prostory domu a vstupy. V roce 2023 byly instalované venkovní rolety na oknech. V domě je kamerový systém, nové video zvonky. Dobře fungující SVJ. Parkování přímo před domem, modré rezidentní parkovací zóny. Velmi oblíbená lokalita v těsné blízkosti Prokopského údolí, nabízející kompletní občanskou vybavenost v dosahu – MŠ, ZŠ, pošta, poliklinika, supermarket Billa 5 min., nákupní centrum, dětská hřiště, kavárny, restaurace. Pro sportovní a volnočasové vyžití právě blízké Prokopské údolí vzdálené pár minut chůze. Dopravní dostupnost – tram 5 min. chůze, do centra 20 min., na metro B Anděl 10 min. tramvají. Autem do centra 10 min. 
 Byt je v osobním vlastnictví a lze jej tedy financovat hypotečním úvěrem, který Vám zdarma pomůžeme vyřídit za nejvýhodnějších podmínek na trhu. Další informace při osobní prohlídce. Zavolejte, těšíme se na Vás!
ZAVOLAT INZERENTOVI UKÁZAT NA MAPĚ
   
Označení zakázky: 0377
Poslední aktualizace: 20.12.2023
Kraj - okres: Praha - Praha
Adresa: Praha 5, Praha 5, Hlubočepy, Dreyerova
Užitná plocha: 88 m2
Cena: 11 400 000 Kč
Cena poznámka včetně kompletních služeb RK
Energetická náročnost: D - Méně úsporná
Balkón: Bazén:
Sklep: [4m2] Garáž:
Lodžie: [3m2] Parkoviště:
Terasa: Převod do OV:
TOPlist